Nu gör vi appar!
Kompisar till oss

När vi behöver förstärkning tar vi hjälp av våra kollegor, det kan vara olika yrkesroller inom reklambranschen, såsom copywriter och programmerare, m fl. Dessutom sitter en trycksakskonsult, Faktorn, i våra lokaler. Han har lång erfarenhet, stort kontaktnät och hjälper oss med alla typer av trycksaker och annonsering.

Välkommen till din reklambyrå 

Bornecrantz & kompis är en reklambyrå i Göteborg som har funnits sedan februari 2000 och har idag fyra medarbetare. Vi arbetar i nätverk och tar in ytterligare kompetens när våra uppdrag kräver det.

Vår affärsidé är att skapa och producera konsumentreklam med god kvalité och hög servicenivå. Att verka som en stor reklambyrå i en liten verksamhet och ta in kompisar vid behov.Rosenseriens nya ansikten

Rosenserien erbjuder svensk ekologisk hudvård för medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Vi kallar det "Sweden Eco" Samtidigt har vi tagit fram ett helt nytt grafiskt formspråk till annonser och trycksaker. Nya ansikten utåt, ny form och typografi – samma fina produkter. Nu även för män!
Capoccia – hemlig sicilianare

Från en av landets största vingrossister kommer det en ny bekantskap från Sicilien. Capoccia, som också betyder "familjeöverhuvud" på italienska, är namnet på ett lite hemligt rött vin. Det är inte mycket mer vi vågar säga. 

 Det hänger inte bara på varningstexten

Alkholreklam är inte bara ett laddat ämne – det är även behäftat med ett digert regelverk för vad som är tillåtet och inte. Eftersom vi alltid är nyfikna av oss och vill göra rätt från början, så gick vi på kurs. Här fick vi bla. lära oss att det kan vara OK att annonsera utan varningstext på nätet, så länge sajten inte är knuten till en tryckt publikation – alltså med varningstext på tex. expressen.se, men utan på tex. hotmail.com. Vi fick också höra många intressanta synpunkter från alkoholleverantörernas granskningsman Gun Neuman. För den nyfikne finns det mer att läsa här